Viktigt.

07/12/2017

Jag pillade ihop en ny design häromveckan, hoppas att ni gillar den. Tycker om att ha en enkel meny med inläggen i fokus. Dock så råkade jag på något vänster koda bort inläggen, så att bara fyra inlägg syns på bloggen och resten är kaputt väck eftersom jag inte har ett val för arkiv. Nu försöker jag få tillbaka så att det blir flera sidor, så att man kan bläddra sej igenom och plocka ut vad man vill läsa (för jag vet ju att alla inlägg inte passar alla och vissa inlägg kan vara väldigt triggande för redan sjuka människor). Jag håller på att jobba med det idag, mitt upp i en feberförkylning, så jag hoppas att ni har förståelse för att det kan vara kaos här eventuellt veckan ut. WordPresskodning är verkligen inte i närheten av blogg esse-designer och inget att leka med om man inte kan. Största delen spenderar jag att googla på internet och gå med i WP-grupper på fb för att lista ut vad jag behöver göra.

När jag ändå håller på och pillar i kodningen, finns det någonting mer ni hade velat ha i designen? Någon ny funktion eller något så simpelt som ett arkiv där ni kan välja att gå tillbaka och läsa föregående år?

 • Reply
  Ellen Lindberg
  07/12/2017 at 16:18

  tycker den nya är superfin! jag gillar att kunna gilla inlägg med ex. hjärtan, plus det blir ett enkelt sätt för dig att se vad som uppskattas 🙂 saknar egentligen inget, men en sådan funktion hade varit fint!

  • Reply
   Daniella Chanelle
   07/12/2017 at 16:20

   Det håller jag med i helt! Gillar själv när bloggar har så, så att jag kan visa uppskattning för inlägget även om jag inte orkar kommentera. Ska se om jag kan fixa det redan ikväll, tack Ellen!

 • Reply
  Linda
  08/12/2017 at 08:50

  Gärna arkiv!

  • Reply
   Daniella Chanelle
   08/12/2017 at 20:42

   Har försökt att hitta men verkar inte gå att få in ett vanligt arkiv i topmenyn. I så fall får jag ändra till en sidomeny igen, ska tänka på det. Gillar det som är nu bättre men bloggen är ju inte bara för mej! 😌

Leave a Reply