Vykort från sista dagarna av 2017

01/01/2018

Nu har året tagit slut och jävlar vad skönt det är att ha möjligheten att lägga allting annat bakom sej och BARA se framåt. De sista dagarna av 2017 har jag spenderat i Gävle med Sofie, åhhh vilket bra avslut. Jag har antagligen varit kasst sällskap precis som vanligt, det är mycket att hantera med äs & sociala störningsmoment som det är utan att vara i någon annans närvaro i en vecka, det är nästan som att mer energi används då. När man inte kan stänga in sej själv några timmar och kunna må dåligt och inte bara ha bra-knappen på jämt. Och sen är väl alla nojiga över att vara tråkiga kompisar… Fast Sofie har inte klagat eller sagt något så jag antar att jag är helt okej som kompis! Vart kan man köpa sej ett självförtroende?

Vi har tittat på film, varit nere på stan och inhandlat nyårskläder och alkohol, ätit pizza, nyårsmiddag-handlat och egentligen inte gjort någonting sådär superspeciellt, bara umgåtts low key mysigt och sådär skönt när man ändå inte känner att man måste ha aktiviteter, att det är okej att ligga på varsin sida av soffan och bara dricka cocktails typ. Nyårsafton var helt okej, jag kände bara Sofie men det var ett schysst gäng av Sofies kompisar där så jag kände mej inte mer konstig än jag vanligtvis gör på fest haha. Det var väl mest dricka och lite så, på tolvslaget var vi ute och tittade på raketer och sen blev jag jättejättefull och minns fragment från cirka 01:30-06 och sen antar jag att jag somnade för runt 6 så har jag inget minne av någonting alls. Jag vaknade nerbäddad i en säng och ingen har berättat hemska historier om vad jag sagt eller gjort så jag gissar att jag klarade mej bra! 🎉🎉 (syns det förresten i datorn när man använder emojis eller fungerar det bara för iPhone-användare?)

Dagen idag, den första måndagen på det nya året, har spenderats i sängen fram till 17-18 och sen kröp jag ut i vardagsrummet och stationerade mej där istället. Vid 19 gick dom sista festdeltagarna och jag och Sofie köpte pizza och bäddade ner oss där istället. Vid 22 började jag bli bakis (hur lyckas jag ens, första baksmällan typ ett dygn!!! efter att jag började dricka ordentligt? Fast lyckligt ändå för jag hade inte klarat mej igenom denna dagen om jag dessutom varit bakis haha) och nu har jag bäddat ner mej i Sofies fantastiska dubbelsäng för att sova. Jag åker söderut i morgon vid lunch, sitter sex timmar på tåg & spenderar en timme i Stockholm, sen ska jag sova sova sova och förhoppningsvis må bra när jag har första jobb-mötet på onsdag.

Året som kommer är jag faktiskt fett pepp på. Jag har många mål och planer och saker jag ser fram emot, självklart har jag de traditionsenliga nyårslöftena klara och jag tror att det kommer bli ett bra år. Det bara känns så liksom. ❤️

No Comments

Leave a Reply