Vecka ett och två

08/01/2018

Hur sjukt är det inte att det redan är andra veckan av 2018? Det är mycket som händer den här veckan men det känns ändå som att jag har måendet under relativ kontroll. All medicin är uthämtad och jag kommer faktiskt ihåg att ta dom nästan varje morgon, ibland blir det på kvällen men jag tänker att det är bättre sent än aldrig.

Jag vägde in mej på 117,8 kilo i morse och det känns rätt värdelöst men jag försöker att känna neutralt om det, att jeansen sitter precis likadant som när jag vägde 109 kilo och att jag inte har gjort nummer två på ett par dagar samt att mensen nog ska komma när som helst. (waaaaay to much info maybe) Kanske är det bortförklaringar men jag får iallafall a calm peace of mind. Jag kommer att börja uppdatera om vikt och mat dagligen och vara helt ärlig med hur jag mår och tänker, jag vet att vissa vänner & familj läser bloggen men det gör inte så mycket längre. Skulle någon oroa sej för mej skulle jag vilja att ni pratar med mej direkt istället för att gå runt och tänka på det och bestämma sej för att prata med min moder igen haha, jag är trots allt snart 25. Inte för att jag tror att nån skulle göra det men bättre safe than sorry. 😏

Frukost idag blev en äggröra på två ägg, skinka, majs & en skvätt havremjölk och en cappuccino. Jag laddade ner MyFitnessPal igen för jag tänkte att jag måste räkna kalorier någorlunda seriöst iallafall och enligt appen gick frukosten på 482 kalorier. Jag ska försöka hålla mej på 1400 om dagen och promenera minst en halvtimme även om jag är asdeppig och bara vill ligga under täcket och kolla på film, för jag vet att det lönar sej i längden.

Om en liten stund så ska jag gå ner till biblioteket och låna en bok och skriva ut mitt cv, jag ska nämligen söka nytt jobb på Coop här i Kållered, det tar alldeles för lång tid att åka hem från Kungsbacka när jag har stängningspass och när jag ska öppna på morgonen så måste jag gå upp typ 4:30am för att matcha tåg och bussar. Samma position fast ett Coop tio minuter promenad från där jag bor hade varit drömjobbet. Efter intervjun ska jag gå till gymmet, ta ett långt bad och göra en god smoothie till sen lunch. Ikväll ska jag eventuellt åka in till stan och sälja min iPhone och sen har jag tänkt att jag ska göra matlådor till resten av veckan och sen ska jag sova tidigt, jag måste få in rutinen igen att gå upp klockan 6 varje morgon för att komma igång och starta dagen tidigt, jag mår så mycket bättre av det än att gå upp vid 10-11.

Jag tänkte att vi kunde kolla vad jag hade för mej första veckan i januari, jag var ju så dålig på att uppdatera då. Eller ja, jag är alltid ganska kass på att uppdatera haha. <3 Min vardag nu är ju inte i närheten av lika rolig som när jag bodde i London.

En av mina julklappar bestod av badbomber, jag brukar bara använda sånt från Lush men det är kul att testa någonting nytt eftersom Lush är så himla dyrt i Sverige. I England kostar dom drygt 30-40 kronor haha…

Jag har både fått en del brev & har skrivit en del brev. Majoriteten av mina vänner bor utomlands och jag tycker det är så kul att både ge & få livsuppdateringar, foton och så vidare mer än att bara följa varandra på facebook och skypa någon gång i halvåret.

Jag fick även jättefina kaffekoppar till min samling och har unnat mej varm choklad på kvällarna. Coops minimellows smälter alldeles underbart i varma drycker om nån skulle undra. Det är aningen mycket kalorier men värt det ändå.

Någonting annat superroligt har också hänt. Eller ja, kommer hända. Nästa år fyller jag 26 år och det är sista året som det skulle vara möjligt för mej att backpacka på en ungdomsbiljett med Interrail. Så jag ska ge mej ut på äventyr i Europa nästa sommar! Planen är en månad men om jag hinner spara ihop tillräckligt så blir det två månader. Detta är ungefär det enda som får mej att tänka längre framåt än några månader och hur dåligt jag än har mått genom tiderna så är det de här som hindrat mej från att ta livet av mej. Jag har småplanerat det här enda sedan jag fyllde arton men det har alltid skjutits upp, kompisar som skulle med fick förhinder, jag fick inte ledigt från jobbet så lång tid i sträck & sen flyttade jag ju till London. Men nu så. Sommaren 2019 är det jag och ett tåg ut i Europa. Kanske har jag någon vid min sida men jag är inställd på att göra det här äventyret själv. 

2 Comments

  • Reply Norrskensflicka 09/01/2018 at 13:07

    Lycka till, 2018 kommer bli ett bra år och jag håller tummarna för dig! <3

    • Reply Daniella Chanelle 09/01/2018 at 13:14

      Jag håller tummarna för dej med vännen. Vi fixar det här galant, det vet jag!

    Leave a Reply