Alla goda ting kommer i tre

09/01/2018

Morgonvikt: 116,7 kilo (-1,1)

Gymbesöket visade sej på vågen i morse, wiho! Jag svettades väl ut en liter vatten haha, det är sjukt hur uppsvälld jag är. Men jag tänker att jag tar en dag i taget och gör det bästa av varje dag.

Jag läste hos Norrskensflicka att hon under 2018 kommer att sätta upp mål varje vecka och sedan utvärdera dom i slutet på veckan och jag tänkte att det kunde vara en rolig grej att hänga på, många mindre mål istället för ett eller två stora känns mer genomförbart. <3 Fast jag kommer såklart att ha kvar mina nyårslöften, detta är bara en extra rolig grej.

Idag har jag ingenting planerat mer än att jag ska gå iväg och hämta tre avier (ingen aning vad det är faktiskt, spännande) gå och handla fun light och matlådor på Coop och sedan har jag tänkt att gå till gymmet, köra armar och 2000 meter rodd.

Mål för vecka två:

🌸 gymma två gånger

🌺 köpa en ny byrå till kläder

🌸 möblera om rummet

Och inget av det känns helt omöjligt ju. Om jag blir klar med nummer tre så kanske jag kan visa hur det ser ut hemma hos mej i ett inlägg till helgen, jag vet inte om jag har gjort det någonstans där jag har bott sedan jag och Jamie hyrde hus i Walthamstow och då har jag ändå flyttat runt rätt mycket de senaste fyra åren. Dock så längtar jag något djävulskt tills jag flyttar till något eget, bara mitt.

2 Comments

  • Reply Frida G Svensson 09/01/2018 at 15:37

    jag önskar dig ett helt magiskt 2018! detta blir ett grymt år! jag är helt säker på det.

    • Reply Daniella Chanelle 16/01/2018 at 12:52

      <3<3<3<3

    Leave a Reply