Mitt sovrum

16/01/2018

Jag lovade ju att visa hur jag bor om jag hann möblera om, och igår kväll blev det äntligen färdigt. Med tanke på att jag flyttade hemifrån när jag var 14 och flyttade hem igen när jag var 24, så är det ganska hemtrevligt för att inte ha bott här på drygt tio år. Alla möbler är mina gamla och jag har en större säng på gång men vet inte hur den ska få plats haha.

Välkommen in:

Rummet är jättelitet men det fungerar ju bara för mej. Jag har målat om, satt upp gardiner (gud vad det gör skillnad gentemot bara mörkläggningsgardin) satt upp hyllor och speglar på väggarna samt köpt en klädställning för jag tycker att det är bättre att alla mina resväskor får stå i garderoben. Ni ska få en rundtur alldeles strax.

Det man ser allra första är en improviserad viktighets-plats. Anslagstavla, mediciner osv, deodorant och handkräm. Mängder med tomma burkar kosttillskott för att komma ihåg vilka jag borde köpa igen, men har glömt bort såklart.

Min roligaste plats, bokhyllan. Med få undantag så ger jag alltid bort böcker till kompisar när dom är utlästa så det som står där har jag 1 inte läst ännu, 2 velat läsa igen eller tyckt om dom och fått dom signerade, 3 det är böcker jag fått av vänner. Här står även diverse krämer och lotions, rymdkaffekoppar som jag tycker är lite för fina för att använda och en Agatha Christie-samling jag vann i nån utlottning hos Hannah Ellen. <3

Nedre delen av bokhyllan, här bor för tillfället alla mina brevprylar och nagellack i en låda och en extra vattenflaska för jag är alldeles för lat för att gå upp och hämta vatten mitt i natten om jag blir törstig, köket är ändå 15 meter bort…

Mitt emot sängen står en hylla som just nu innehåller filtar och sängkläder, en låda med chailatte som jag har tänkt ha med mej till jobbet men glömt bort, linnen som inte fick plats på klädhängaren, min GoT-boksamling (på engelska såklart) och mina ljus får stå på översta hyllan för de fick inte plats någon annanstans. Om jag har alkohol hemma brukar flaskorna stå där också, just nu har jag bara en likör haha…

Jag ville ha mer öppen yta än att bara ha mängder med fulla lådor i diverse andra hyllor, så när jag var på ikea sist så köpte jag med mej hem tre vägghyllor cuz why not. Här bor diverse smink och småpryttlar.

Hylla två & tre, samma visa här. Smink och småpryttlar och lösa tepåsar. Får så mycket roligt te av diverse brevvänner och då hamnar dom där i tills jag dricker dom. Och jag inser nu när jag skriver att antagligen så är ingen alls intresserad av detta men har jag ändå fotat så kan jag lika väl publicera, fylla ut liksom haha.

Halvnaken Dani i spegeln, hejhej! Gillar inte speglar speciellt mycket men ibland får man väl leva med det. Måste ju se att man ser någotlunda okej ut på morgonen. Jag brukar sätta upp kort på spegeln så att det täcker en del av ytan, här sitter bilder på mej spelandes rugby & från Salisbury.

Jag är nog den enda tjejen i hela världen som inte har kläder så att det fyller upp en hel walk in closet, men jag känner att jag inte behöver femton svarta jeans och femton näästan likadana märkes-tshirtar. Dessutom äger jag bara en handväska haha!

Sist men inte minst, den här fina bredvid spegel nummer två som Johanna skickade till mej i förra året. Tycker den passar perfekt bredvid spegeln. Note to self liksom. <3

1 Comment

  • Reply Chrissy 19/01/2018 at 22:09

    Fint!

  • Leave a Reply