Open ground, the sky is open, makes an open scene

21/01/2018

(Insert random lyrics from a song you like since you suck at making blog post titles.)

Vilken dag det har varit! I skrivande stund är det 7.26pm och det är bara en liten timme kvar på tolvtimmarspasset. Jag är sååå redo att åka hem och sova, för jag ska jobba 7am-8pm i morgon och på tisdag så jag vill verkligen vara utvilad och pigg till det. Idag var min första riktiga jobbdag efter bredvidgången och det har varit så kul att vara själv, brukarna respekterar en liksom mer än när man bara går bredvid. Vi har lagat mat och spelat yatzy 10 gånger, gått på långprommis och handlat och nu sitter vi och kollar på tv och jag läser en bok jag gått runt i väskan med i evigheter.

Maten har gått helt okej idag, jag har ätit en daimboll, en smoothie och en portion spaghetti med köttfärssås, kanske inte optimalt ur blodsockersfaktor men har man inga pengar kvar på lönen så får man vara kreativ med det man har hemma. Egentligen skulle jag ha tränat nu när jag kommer hem ikväll men jag känner att jag inte orkar det om jag ska upp fem trettio och åka iväg vid sex i morgon. Jag börjar 13:30 på onsdag så jag tänker att jag kan lägga in ett styrkepass innan det och samma sak på torsdag och fredag, jag får väl improvisera så länge det blir av iallafall.

Det där med veckans mål blev helt bortglömt förra veckan, men jag har numera satt alarm på mobilen på sönddagskvällar att göra nya mål & utvärdera dom gamla. I vecka fyra ska jag:

 1. Ligga under 1400 kalorier när jag inte jobbar och ligga under 1800 när jag jobbar
 2. Gymma två gånger
 3. Byta ut film på kvällen mot bokläsning
 4. Släcka lampan och lägga mej för att sova vid 22 senast på vardagarna

Åter igen, vääääldigt töntiga mål men gud vad jag behöver rutiner, fyra veckors ledighet över jul och nyår har verkligen sabbat min sömncykel. 😅

8 Comments

 • Reply Lorissa Lovebomb 22/01/2018 at 07:39

  Jag skulle också behöva sådana mål, men fattar inte grejen med kalorier, hur ska man veta hur mycket saker väger!?

  • Reply Daniella Chanelle 22/01/2018 at 07:45

   Jag suger på det också så oftast uppskattar jag (typ en banan/äpple väger nästan alltid samma plus minus några gram) annars så har jag en matvåg hemma! Köpte den mest för bakning men den funkar ju till annat med. ^^ men känns lagom ätstört att stå och väga upp tomatsås och okokt pasta haha :/ vid bakning är det ju viktigt att få rätt mängd ingredienser, men ja. :p

 • Reply Norrskensflicka 22/01/2018 at 08:05

  Hej jag undrar om jag skulle kunna få lösenordet till bloggen?

  styrkekramar! <3

  • Reply Daniella Chanelle 22/01/2018 at 22:13

   Klart du får, skriver en kommentar lite längre bak i din blogg 🙂

 • Reply Marperette 22/01/2018 at 15:49

  Hej!
  Fått brev, och blev jätteglad! Jag har en svacka just nu, så svar dröjer tills mina energinivåer är något högre.
  Kram <3

  • Reply Daniella Chanelle 22/01/2018 at 22:12

   Känn absolut ingen press på att svara såklart ❤❤❤❤

 • Reply Sofia Vähäjylkkä 22/01/2018 at 17:00

  Jag vet inte om jag är den enda, men det blir krångligt för mig att läsa när du använder dig av am och pm. Är kanske jag som borde lära mig att omvända am och pm till ”svenska klockslag” men ville bara säga det som konstruktiv kritik typ, 🙂

  • Reply Daniella Chanelle 22/01/2018 at 17:22

   Am är alltid innan tolv och pm efter tolv, men ska försöka tänka på att använda tjugofyratimmarsklocka. Xxx

  Leave a Reply